Cele mai rîvnite cadouri de Anul Nou ale femeilor din raionul Orhei!


Anul Nou este una din cele mai aşteptate şi mai dorite sărbători ale anului, de el fiind legate speranţele realizării celor mai ascunse dorinţe şi ferma credinţă în ceva mai bun. Este cazul şi femeilor  din raionul Orhei, care s-au dovedit a fi mai puţin pretenţioase, chiar mai puţin romantice la capitolul “Cadouri de Anul Nou”. Aceasta este concluzia sondajului de opinie efectuat de Clubul “Tinerii împotriva corupţiei”, în perioada 1-13 decembrie, în raionul Orhei, pe un eşantion de 350 de persoane. La întrebarea: Ce cadou v-aţi dori  de Anul Nou, respondentele au menţionat că-şi doresc: mai multă sănătate(32,9%), familia reîntregită(24,3%), pace şi stabilitate în ţară(17,2%), un salariu mai mare(13,9%)şi doar cîteva din femei şi-au adus aminte de flori, o vacanţă peste hotare(11,7%).

Făcînd o comparaţie cu aspiraţiile europencelor, orheiencele excelează prin modestie, sau, poate … viaţa femeilor din raionul nostru este mult prea grea, pentru a aspira la ceva mai mult, decit elementarul. Surprinzător a fost faptul, că multe din respondente s-au arătat vădit îngrijorate de instabilitatea politică din ţară, dorind stabilitate şi pace în Noul An. A.O. “Femeia Modernă” îşi exprimă ferma încredere că forţele politice din Republica Moldova vor găsi înţelepciunea de a depăşi diferenţele şi voinţa profundă de a aduce un An Nou Fericit tuturor!

Activităţile sunt realizate în cadrul Proiectului “Femeile depăşesc barierele” implementat de AO “Femeia Modernă” cu suportul Fundaţiei Est –Europene din Republica Moldova.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: